Jobopslag: Spejdernes Lejr søger ny sekretariatsleder

|

Kategorier

Foreningen Spejderne, Spejdernes Lejr

Brænder du for at løfte ambitiøse projekter sammen med andre? Hvordan vil du skabe rammerne for, at frivilligheden kan blomstre, og at frivillige ildsjæle kan lykkes med at realisere ambitiøse projekter? Hvordan vil du gøre spejdere fra hele landet, samt eksterne interessenter til medskabere af Spejdernes Lejr? Hvordan vil du skabe fælles fodslag i en organisation med mange værdier og visioner? Foto: William B. Rønnebæk

Spejdernes Lejr er en begivenhed, der samler de fem forskellige spejderkorps i et fælles projekt. Med knap 40.000 deltagere, heraf 5.000 spejdere fra udlandet og flere tusinde frivillige ildsjæle som medskabere, er det samtidig et særdeles ambitiøst projekt. Formålet er at skabe gode oplevelser hos spejdere i alle aldre, og at knytte bånd og bygge fællesskaber på tværs af korps og geografi. Spejdernes Lejr bidrager samtidig til at øge kendskabet til spejdernes aktiviteter og fællesskab i den bredere befolkning. Spejdernes Lejr er således et rigtig godt billede på, hvad der kan opnås ved at samarbejde på tværs af de enkelte korps.

For at skabe de bedste betingelser for fremtidens udgaver af Spejdernes Lejr, leder vi lige nu efter en engageret sekretariatsleder til Spejdernes Lejr. Langt de fleste opgaver på Spejdernes Lejr bliver løst af dygtige og engagerede frivillige ildsjæle, og derfor bliver det en meget central opgave for sekretariatslederen at skabe rammer for projektet, som tager hånd om og understøtter de frivilliges engagement. Sammen med de frivillige, vil sekretariatslederen få til opgave, at skabe og udvikle Spejdernes Lejr, og sikre at projekterne når deres mål. Derved forestiller vi os, at nogle af de helt centrale opgaver bliver:

  • At sikre, at spejdere rundt omkring i landet føler sig inviteret til at blive medskabere af Spejdernes Lejr
  • At understøtte den frivillige styregruppe og lejrledelsen for den enkelte Spejdernes Lejr, og sikre at visionerne bringes til live
  • At skabe og facilitere professionelle samarbejdsrelationer til eksterne samarbejdspartnere, såsom værtskommuner, fonde, virksomheder og andre foreninger
  • At sikre dialogen imellem Spejdernes Lejr og de forskellige spejderkorps
  • At have et overordnet overblik over Spejdernes Lejr, herunder et overblik over økonomien, delmål, opfølgning mm. 

Vi er først og fremmest interesserede i dit engagement

Spejdernes Lejr handler først og fremmest om at samle spejdere fra hele landet i et fælles projekt, og om at skabe inkluderende og motiverende fællesskaber for unge i forskellige aldre og med forskellige interesser. Det mener vi kalder på nysgerrighed, kreativitet og nytænkning. I samme ånd har vi valgt at tilrettelægge denne ansøgningsproces på lidt utraditionel vis.

Hvordan søger jeg stillingen?

Hvis du er interesseret i at søge stillingen, vil vi gerne bede dig om at løse den case, vi har udarbejdet specifikt til formålet. Casen tager udgangspunkt i én af de opgaver, som bliver særligt vigtig som sekretariatsleder. Nemlig, i fællesskab med de mange frivillige ildsjæle, at udarbejde en god projektplan for den næste udgave af Spejdernes Lejr, som finder sted i 2022.
Du kan hente det fulde stillingsopslag samt case her.

Ansættelsesproces og vilkår

Tidsfrist for ansøgning: For at komme i betragtning til stillingen, skal du sende din casebesvarelse og dit CV til kontakt@spejderne.dk senest d. 09-09.2018 (bemærk forlænget frist)
Omfanget af din besvarelse: For at sikre lige vilkår for alle beder vi dig besvare casen på max. 3 sider (ekskl. evt. grafisk materiale eller lignende).
Ansættelse: Der er tale om en fast stilling med afsæt i en 37 timers arbejdsuge.
Løn: Lønvilkår forhandles med udgangspunkt i dine kvalifikationer.
Tiltrædelse: d. 1. november 2018, eller snarest derefter.
Arbejdssted: Stillingen er placeret på Spejdercenter Holmen, København K.
Jobsamtaler: Første samtalerunde: 18. og 19. september. Anden samtalerunde: 24. september.
Mere information om Spejdernes Lejre: https://spejderne.dk/projekter/spejdernes-lejre

Gode projekter skabes i fællesskab, og du har sikkert også en masse spørgsmål, du gerne vil stille os. Det er du meget velkommen til at gøre ved at kontakte Thea Hass, Direktør i SPEJDERNE: Thea.Hass@spejderne.dk eller på tlf.: +45 29 68 19 81.