Spejderne ansætter ny sekretariatschef

|

Kategorier

Foreningen Spejderne, Spejdernes Lejr

Anne Bunimowicz bliver ny sekretariatschef for den tværkorpslige organisation Spejderne med fokus på at skabe Nordens største spejderlejr i 2022 med cirka 40.0000 deltagende spejdere.

Fra 1. december tiltræder Anne Bunimowicz stillingen som sekretariatschef for Spejderne. Her bliver hendes primære arbejdsopgaver at sikre afholdelsen af Spejdernes Lejr 2022 samt være med til at udvikle organisationen Spejderne, der repræsenterer fem spejderkorps: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig.

Stine Kirk Jensen, en af to forkvinder for Spejdernes bestyrelse, glæder sig meget over, at Anne Bunimowicz har takket ja til at blive en del af organisationen.

”I Anne har vi fundet den helt rigtige kandidat med en rygsæk fyldt med stor erfaring i at samarbejde med mange interessenter og drive en proces fremad samtidig med, at hun er dygtig til at skabe engagement og begejstring,” fortæller Stine Kirk Jensen.

Anne Bunimowicz tiltræder stillingen med erfaring fra Det Kongelige Teater og Kriminalforsorgen. Senest har Anne været koncernchef for Uddannelse i Kriminalforsorgen, og hun ser frem til at blive en del af spejderbevægelsen.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at understøtte det fantastiske arbejde som tusindvis af frivillige dagligt lægger i spejderbevægelsen, og jeg ser frem til at give 40.000 spejdere en fantastisk oplevelse på Spejdernes Lejr 2022” fortæller hun.

Spejdernes Lejr bliver afholdt fra den 23. juli til 31. juli 2022 i naturområdet Hedeland i samarbejde med Høje Taastrup, Greve og Roskilde kommune. Det forventes, at cirka 40.000 spejdere og et lignende antal gæster vil deltage i lejren, der er åben for alle.

Her kan du læse mere om Spejdernes Lejr 2022 eller om rammerne for Spejdernes Lejr, der sidst blev afholdt i Sønderborg i 2017.