NY SEKRETARIATSCHEF TIL SPEJDERNE og SPEJDERNES LEJR

|

Kategorier

Foreningen Spejderne, Spejdernes Lejr

Anne Bunimowicz har valgt at opsige sin stilling og stopper 1. marts 2021 som sekretariatschef i SPEJDERNE. Anne bistår bestyrelsen med den organisatoriske udvikling af Spejderne frem til Årsmødet i starten af marts. Anne og bestyrelsen har et godt samarbejde og Anne vil i tiden frem til 1. april fungere som sparringspartner for bestyrelsen.

”Indholdet i jobbet har ikke helt været det jeg læste ud af stillingen fra starten. Jeg er gennem den sidste måned kommet frem til, at jeg gerne vil have et større ledelseselement i mit job. For at sikre, at Spejderne og Spejdernes Lejr har den rigtige i stillingen, har jeg valgt, at stafetten hurtigst muligt bliver givet videre. Jeg har været glade for samarbejdet med medarbejdere, kollegaer, bestyrelsen og lejrledelsen,” siger Anne Bunimowicz.

I løbet af de sidste måneder har Anne Bunimowicz støttet Spejdernes Bestyrelse i at få fastlagt det organisatoriske fundament for fremtiden for SPEJDERNE. Sammen med sekretariatet og de mange dedikerede frivillige er rammerne for den nye organisering af arbejdet i Spejdernes Lejr 2022 også faldet helt på plads og man ser i fællesskab frem til årsmødet for Spejderne.

”Vi er ærgerlige over, at Anne vil noget andet jobmæssigt, men er glade for, at Anne så hurtigt nåede frem til sin konklusion. Det kan være en stor omstilling at gå fra en stor organisation til en frivillig organisation. Anne har klaret den transition forbilledligt, men jeg har også forståelse for, at det er en anden arbejds- og ledelsesmæssig udfordring som Anne grundlæggende søger.” siger Mathias Faaborg fra Spejderne.

Anne Bunimowicz ønsker at takke Bestyrelsen for Spejderne for stor åbenhed og imødekommenhed i forhold til arbejdet med udvikling af organisationen. I både mødet med Bestyrelsen for Spejderne som i mødet med Spejdernes Lejr og de mange frivillige har Anne oplevet et stort engagement, en varm velkomst og en meget høj grad af faglighed. Desuden har samarbejdet med SAF og mødet med øvrige samarbejdspartnere på Korpskontoret og spejderkorps, været en fornøjelse.

”Jeg er fuld af beundring for det engagement og de kvalifikationer der er i Spejderne og Spejdernes Lejr. Jeg har nydt at arbejde sammen med de mange engagerede frivillige” fortæller Anne Bunimowicz.

Spejderne starter søgningen efter en sekretariatschef der kan fokusere på at understøtte projektorganiseringen og Spejdernes Lejr. Stillingsbeskrivelsen finder du HER og det forventes at samtaler gennemføres slut-februar primo-marts.