Studentermedhjælper søges til Danmarks stærkeste børne- og ungdomsbevægelse

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Vil du blive skarpere på projektarbejde? Vil du lære at samarbejde med fonde og andre interessenter? Være en del af planlægningen af Nordens største spejderlejr med 35.000 deltagende børn og unge fra hele verden? Så kunne du meget vel være den studentermedhjælper, vi leder efter i foreningen Spejderne.

Foreningen Spejderne er en paraplyorganisation for de fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark og Sydslesvig. En børne- og ungdomsbevægelse med tilsammen cirka 70.000 medlemmer, hvor friluftslivet danner rammen for sjove og udviklende spejderaktiviteter.

Vi er tovholdere på en række fælles projekter og partnerskaber, der bl.a. tæller vores flagskibsprojekt; Spejdernes Lejr. Næste gang Nordens største spejderlejr afholdes er i 2026, men allerede nu er forberedelserne i gang, så vi kan give de cirka 35.000 deltagende spejdere fra ind- og udland en uforglemmelig oplevelse. Derudover deltager Spejderne også i den officielle budproces som værtsnation for Verdensjamboreen i 2031. I begge projekter vil du blive involveret og komme ind i maskinrummet for udviklingen og planlægningen af en stor og kompleks begivenhed.

Vi er et lille sekretariat bestående af fire ansatte og dig, hvor vi sidder med hver vores projekter og ansvarsområder. Vi har ofte en omskiftelig hverdag, hvor vi hjælper hinanden med at nå deadlines og give sparring. Vi har tillid til hinandens indsatser, og vi arbejder med stor fleksibilitet i hverdagen.

Som del af et lille sekretariat spænder dine opgaver vidt, men kernen i dine opgaver er:

 • Administrative opgaver (fx koordinere møder, referatskrivning, besvare henvendelser, tjekke info-mail osv.)
 • Kontaktperson for frivillige (oprette mail, finde dokumenter, besvare spørgsmål mm.)
 • Ad hoc kontor- og eventopgaver
 • Understøttelse af, og arbejde i projekter med fonde, Ngo’er og vores medlemskorps.
 • Diverse mindre formidlingsopgaver i forhold til Spejdernes mange interessenter
 • Der vil også være mulighed for at varetage opgaver som du finder fagligt interessante

Med udgangspunkt i de opgaver ser vi gerne, at du:

 • Er i gang med en videregående uddannelse
 • Er servicemindet, venlig og imødekommende
 • Nysgerrig og opsøgende af natur
 • Er struktureret, systematisk og overholder deadlines
 • Er god til at formulere dig på skrift og i tale
 • Brænder for at arbejde med dygtige frivillige og ser forskellighed som en styrke
 • Dygtig til at bruge diverse IT-programmer eller har en god digital forståelse
 • God til engelsk

Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab og lyst til at arbejde med sociale medier og/eller har erfaring med at indsamle sponsorater. Du behøver desuden ikke at være spejder, men du skal have lyst til at sætte dig ind i spejderbevægelsens værdier.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 10-15 timer pr. uge. Vi er med på, at du er studerende. Løn efter aftale og inkl. pension.
 • Et arbejde med meget mening og medbestemmelse
 • En høj grad af fleksibilitet og tillid
 • Plads til læring og udvikling
 • Adgang til et stærkt netværk
 • En god kantineordning som kan tilvælges
 • En social, hyggelig og rummelig arbejdsplads
 • Mulighed for at deltage i en ugentlig løbeklub mm.

Om Spejderne

Foreningen Spejderne blev stiftet i 2015 af de fem officielle spejderkorps i Danmark og Sydslesvig: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig. Tilsammen tæller vi 70.000 medlemmer, og vores mission er at gøre børn og unge beredt til livet gennem fællesskab, friluftsliv og udfordringer. Foreningen Spejderne er tovholder på flere tværkorpslige projekter såsom Spejdernes Lejr, Fremtidens spejderhytte og SciencePirater. Du kan læse mere om Spejderne og vores projekter her

Til dagligt sidder vi på Holmen (Arsenalvej 10, 1436 Kbh K) i København, hvor vi er en del af et kontorfællesskab med bl.a. De grønne pigespejdere og Det Danske Spejderkorps.

Ansøgningsfristen er den 1. juni 2023, og vi holder samtaler i uge 23. Vi forventer, at du senest kan starte hos os den 14. august 2023.

Send en motiveret ansøgning og CV til: job@spejderne.dk. Skriv: ’Studentermedhjælper i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Spejdernes kommunikationsansvarlige Bue Bejer Heckmann på mail: bue.heckmann@spejderne.dk eller tlf: 8188 4791