Kommunikation

Ungdomsøen søger en kommunikationspraktikant. Vi leder efter én praktikant der brænder for visuel kommunikation og grafisk arbejde.

Ungdomsøen er en af Danmarks mest ambitiøse ungdomssatsninger. Dine ideer og kompetencer bliver centrale i at løse en af de vigtigste opgaver; at alle landets unge og aktører der arbejde med unge kender til Ungdomsøen.

Som kommunikationspraktikant hos Ungdomsøen får du mulighed for at blive en del af et ambitiøst, engageret og nytænkende team, og du får medansvar for både at udvikle og afvikle kommunikation på tværs af en lang række platforme og gennem projekter.

Hvem leder vi efter?

VISUEL KOMMUNIKATION
Vi søger en studerende, der har erfaring med og brænder for visuel kommunikation og grafisk arbejde. Det kunne være i form af foto, grafik, videoproduktion, redigering og digital kommunikation.

Du må gerne have arbejdet på forskellige medieplatforme og have et særligt blik for at ramme unge. Vi forventer, at du har mod på at udfordre og teste dine evner til at udvikle og afvikle kreative, visuelle og engagerende kommunikationsindsatser.

Du vil samarbejde tæt sammen med Spejdernes og Ungdomsøens kommunikationschef samt de forskelige projektledere for aktiviteter på Ungdomsøen. Ligesom du vil arbejde sammen med Ungdomsøens frivillige gruppe for kommunikation og hjælpe med at koordinerer rækken af kommunikationsindsatser med relation til Ungdomsøen.

Vi forestiller os, at vores kommunikationspraktikant:

Er i gang med en relevant videregående uddannelse fra f.eks. fra DMJX, NEXT, CBS, SDU, RUC, KU, ITU eller designskolerne.

Er struktureret og kan arbejde både selvstændigt og i teams.

Er ansvarsbevidst, imødekommende og god til at indgå i sociale sammenhænge.

Er frisk på at lære og kaste dig ud i ting, du ikke har prøvet før.

Er klar på at indgå i et team, hvor der fra tid til anden er brug for at alle hjælper alle på tværs af teams og opgaver.

Spørgsmål samt ansøgning sendes til Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for Spejderne & Ungdomsøen  på mail: frej.elbaek@spejderne.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!