Vil du med?

Har du lyst til at være talsperson for Danmarks stærkeste fællesskab på Folkemødet og opleve demokratiet helt tæt på? Er du en spejder på mellem 15 og 18 år? Så kan det være, at det lige præcis er dig vi leder efter!

Bliv Young Spokesperson på Folkemødet 2017

Spejderne deltager på Folkemødet på Bornholm, hvor du har mulighed for at komme med som en af vores Young Spokespersons. Her kommer du til sammen med et hold af andre unge at deltage i forskellige events og debatter og tale med politikere, meningsdannere, mulige samarbejdspartnere og resten af folket på vegne af Spejderne. På den måde kan du være med til at vise, at unge engagerer sig i samfundet, og at udbrede budskabet om hvordan spejderbevægelsen udvikler børn og unge.

Vi leder efter Young Spokespersons fra alle korps med flere forskellige profiler:

  • Medie-spejd: Du styrer gennem alle de forskellige sociale medier og har flair for at tage de gode billeder og videoer med mobilen og/eller skrive fængende tekster, der får folk til både at dele og like. Du er skarp til at forstå politiske budskaber og fange debattens bedste citater.
  • Budskabs-spejd: Du er typen, der kan fortælle den gode historie om spejderlivets værdier i en-til-en samtaler og/eller i større forsamlinger. Du er en spejder-ildsjæl, der gerne tager ordet og formidler sammenhængen mellem hverdagslivet som spejder og unges samfundsansvar og demokratiske deltagelse.

Hvornår og hvor?

Folkemødet foregår fra torsdag d. 15. til søndag d. 18. juni i Allinge på Bornholm, og du skal have mulighed for at være med alle dagene. Vi sørger for fælles transport, mad og overnatningsmulighed i telt.

Inden Folkemødet holder vi en forberedelsesweekend. Her får du mulighed for at blive skarpere til at levere dit budskab, bliver klogere på, hvad Spejderne byder ind med på Folkemødet, og møder de andre Young Spokespersons, du skal arbejde sammen med. Forberedelsesweekenden ligger d. 21.-23. april, og du skal kunne deltage på weekenden for at komme med på Folkemødet.

Kontakt os

Vi leder efter ca. 12 Young Spokespersons, så hvis du synes rollen som Young Spokesperson for Spejderne lyder som noget for dig, så send en mail til Frederik på frederik.vejby@gmail.com senest d. 22. marts.

I mailen fortæller du, hvorfor du gerne vil med, hvordan du synes du passer ind i de beskrevne roller, din fødselsdato, hvor du er spejder, og hvordan vi får fat i dig. Du får svar på, om du kommer med, i starten af april.

Foto: Margrethe Grønvold Friis