Privatlivspolitik til appen Woop

WOOP app er et spil til smartphone og tablet, og kan downloades til iOS gennem Apple’s App Store eller til Android gennem Google Play.

Find flere informationer om WOOP app’en her 

Forudsætninger for adgang til tjenesten

For at kunne benytte spillet, skal du have adgang til en smartphone eller tablet, der er kompatibel med WOOP app’en, og hvorfra der er internetadgang.

Dataindsamling i forbindelse med brug af WOOP

Spejderne indsamler ikke personlige og identificerbare oplysninger fra brugerne af appen. De indsamlede data i appen bliver udelukkende brugt til at føre statistik over brugen af appen. Dette gælder for eksempel data omkring brugen af appen og tekniske oplysninger om eksempelvis type af device og dit operativsystem.

Login

Uanset om du vælger at logge ind på WOOP appen med Facebook-login eller med mail, garanterer Spejderne:

  • At vi ikke videregiver nogle af de oplysninger om dig, som du giver til os
  • At vi ikke kan se din adgangskode til Facebook
  • At vi ikke deler noget på din Facebook-væg, medmindre du aktivt accepterer det.

Lokalitet

Spillet anmoder om adgang til din lokation. Når du benytter WOOP appen benytter vi din nuværende position gennem GPS til at vise din position på kortet og til at vise jagte i nærheden af dig, hvilket er nødvendigt for at bruge WOOP.

Kamera

Vil du tilføje et billede til en quiz i WOOP appen, vil spillet anmode dig om adgang til dit kamera. Billederne bliver udelukkende gemt til jagten, og vil ikke blive benyttet derudover.

Henvendelser og spørgsmål kan rettes til woop@spejderne.dk 

Applikationen udbydes af

Spejderne
Arsenalvej 10
1436 København K