Nye features

Der udvikles hele tiden på Woop App for at give de over 150.000 brugere en god oplevelse og nye muligheder for at bruge appen. Herunder kan du se de nyeste tilføjelser, der er kommet til seneste version af appen (version 3.1.0, marts 2017).

Lav ændringer i din jagt efter oprettelse

Med den seneste version af Woop App er det muligt at lave ændringer i din jagt, efter du har oprettet den. Det betyder, at du fx kan tilføje quizzer til dine poster, efter du har oprettet din jagt eller slette din quiz, hvis du har fortrudt. Du behøver derfor ikke længere at bruge tid på at tilføje spørgsmålene, når du er ude, men kan gøre det, når det passer dig, efter du jagten er oprettet.

Kopier jagt

Med seneste version af Woop App er det muligt at kopiere allerede eksisterende jagte og rette i dem efterfølgende. Så har din ven lavet en fed jagt, som du vildt gerne vil give dit eget personlige præg, eller vil du gerne kopiere en af dine egne jagte, kan du nu trykke på knappen ’kopier’ i jagt-oversigten, og gemme den som din helt egen. Det er dog kun muligt at ændre og tilføje spørgsmål. Du kan altså ikke ændre på posternes placering.

Start jagt forfra og bagfra

Skal I Woop’e i hold, eller synes I bare, det er kedeligt at starte samme sted, så kan du med den seneste version af Woop App nu vælge, om du vil starte jagten forfra eller bagfra. Dette giver mulighed for at starte jagten fra to forskellige steder. Denne funktion kræver dog, at jagtens start- og slutpunkt ligger indenfor 500 meter af hinanden.

Flere forbedringer?

Har du ideer til forbedringer eller nye features? Så kontakt woop@spejderne.dk.

Foto: Morten Bjerrum Larsen