Young Mobilizers

  • Hvad skaber engagement hos unge?
  • Hvordan kan unge engagere andre unge til at være med?
  • Hvordan uddanner man unge til at skabe engagement hos andre unge?

Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller, når Spejderne, Ungdomsbureauet og Tuborgfondet samarbejder om at få flere unge til at engagere sig, lave fede projekter og skabe positive forandringer.

Young Mobilizers er et 1-års udviklingsprojekt, hvor vi sammen med unge udforsker, hvad der skaber engagement, og udvikler et uddannelsesprogram, der skal være klar, når Ungdomsøen åbner i foråret 2019.

Foto: Margrethe Grønvold Friis

Vil du være med?

Så kom til Young Mobilizers idéudviklingsworkshops!

Hvor og hvornår:
Aalborg den 15. maj, kl. 17.30-21.00
Roskilde den 16. maj, kl. 17.30-21.00

Har du idéer til, hvordan det bliver lettere for unge at skabe fede projekter og lokalt engagement, og er du mellem 15-25 år, så vær med til Young Mobilizers idéudviklingsworkshops. På de to workshops sætter vi fokus på, hvad der skal til for, at endnu flere unge kan skabe de projekter, de brænder for.

Vi er nysgerrige på, hvilke barrierer og muligheder man møder, når man som ung ønsker at skabe et projekt, et fællesskab eller på anden vis ønsker at engagerer sig.

Hvis du er interesseret så skriv til eva.hansen@spejderne.dk

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte Eva Schultz Hansen på eva.hansen@spejderne.dk. Følg med her på siden eller på Ungdomsøens facebook-side, hvor vi løbende kommer med opdateringer om projektet og måder at involvere dig på.

Baggrund for projektet

Spejdernes projekt ’Young Mobilizers’ skal inspirere unge til at mobilisere jævnaldrende i at skabe positive forandringer lokalt med inspiration fra FN’s Verdensmål. En del af projektet er udvikling af et ’Young Mobilizers’ uddannelsesprogram, der skal leve videre på Ungdomsøen. Projektet skabes i partnerskab med Tuborgfondet og Ungdomsbureauet.

Læs mere om projektet i denne pressemeddelelse.

Projektet er støttet af Tuborgfondet.