Invitation: Spejdernes Strategi-workshop

Vil du dele dine idéer til, hvordan Spejderne når sine strategiske mål med bl.a. at udvikle spejdergrupperne og gøre langt flere børn og unge beredt til livet? Så deltag på Spejdernes Strategi-workshop.

Spejdernes Strategi-workshop afholdes tre steder med samme program:

 • Fyn:
  Mandag den 15. maj kl. 17:00-21:00
  Stjernegruppen, Sandhusvej 72, Odense C
 • Jylland:
  Tirsdag den 16. maj kl. 17:00-21:00
  Kløverhytten, Hørhavevej 55 D, 8270 Højbjerg (ved Århus)
 • Sjælland:
  Onsdag den 7. juni kl. 17:00-21:00
  Søndermark Gruppe, Bag Søndermarken 20, 2000 Frederiksberg

Åben for alle strategi-interesserede

På Spejdernes Årsmøde i marts fastlagde de 5 medlemskorps fælles mål for de næste 3 år: Strategiske prioriteter for marts 2017-2020.

Spejdernes Strategi-workshop er åben for alle, der er interesserede i at bidrage med ideer til, hvordan vi bedst når disse mål – uanset om du er gruppeleder, medlem af en divisions-/distriktsledelse eller med i en korpsledelse eller et udvalg. Spejdernes bestyrelse vil anvende dette bidrag til de projekter, som indgår i den næste 3-årige strategiplan, der vedtages på Spejdernes generalforsamling i foråret 2018.

Workshoppen vil for en stor del foregå som udendørs spejderløb.

Praktisk info

Deltagelse i Spejdernes Workshop er gratis. Spejderne giver aftensmad (fx sandwich) og drikkevarer til alle tilmeldte. Du sørger selv for transport, så det kan være en god idé at aftale samkørsel. Husk at medbringe tøj til at være både ude og inde.

Brug Facebook-gruppen ‘Spejdernes Strategi’ til at hente baggrundsmateriale, at stille spørgsmål og komme med kommentarer og forslag samt at aftale samkørsel. Du kan også finde rammeaftalen og de strategiske prioriteter her.

Tilmelding og mere info

Workshoppens kapacitet er begrænset til 50 deltagere pr. sted – først-til-mølle-princippet. Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret, så en anden kan få pladsen.

Tilmeldingsfrist til Workshop i Århus og i Odense tirsdag d. 9. maj, og tilmeldingsfrist til Workshop på Frederiksberg senest d. 31. maj via dette link:

Du vil efter tilmeldingsfristen snarest modtage en kvittering for deltagelse eller besked, hvis der er overtegnet.

Spørgsmål kan rettes til th@spejderne.dk