Foto: Johny Kristensen

Talknusende studentermedarbejder søges

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Spejderne i Danmark er i gang med et projekt, hvor vi ønsker mere viden om, hvor spejderne er medlemmer, hvilke aldersgrupper der er dominerende, samt hvor længe man er spejder. En del af denne opgave er en kvantitativ analyse med tilhørende konklusioner. Vi søger derfor en studentermedarbejder, der har lyst og kompetencer til at lede efter sammenhænge og sammensætte tal med det formål at give nogle svar i.f.t. projektets behov for viden.

Spejderne er en forening for de fem danske spejderkorps, som tilsammen har omkring 70.000 medlemmer, heraf 55.000 børn og unge. Formålet for Spejderne er at udbrede kendskabet til den danske spejderbevægelse samt igangsætte tværgående initiativer. Mest kendt er ”Spejdernes Lejr”, som løber af stablen for anden gang i sommeren 2017. Men Spejderne står også bag Ungdomsøen (Middelgrundsfortet). Projektet, som studentermedhjælperen skal arbejde med, er et projekt, der afdækker potentialet for udvikling af de eksisterende spejdergrupper. Læs mere om Spejderne på spejderne.dk.

Din profil

Du er måske færdig med en bachelor, hvor du har arbejdet med talanalyse, koblet med viden om geografi eller samfundsforhold. Men det kan også være din studieretning er en helt anden, og du bare er god til at omsætte tal til konklusioner.

Dine opgaver

  • Nedbryde ønsker til analysen i mindre dele
  • Deltage i planlægningen af den rækkefølge analyser skal fremstilles
  • Omsætte de billeder tallene viser til forståelige information og konklusioner
  • Sætte flere forskellige data op mod hinanden for at komme frem til ny læring

Du får kontorplads hos KFUM-Spejderne på Spejdercenter CPH i København (Sjælør). Der vil også være mulighed for at arbejde hjemme fra tid til anden. Vi forventer, at du taler og skriver dansk flydende. Der er tale om en projektansættelse på cirka 15 timer om ugen med start hurtigst muligt og senest 1. juni 2017, og der er tale om en 3 måneders projektansættelse. Du planlægger selv din arbejdstid, som vil variere fra uge til uge. Noget af din arbejdstid vil ligge uden for normal arbejdstid.
Lønnen er 134 kr. i timen + feriepenge.

Vi er på udkig efter en

  • analytisk og struktureret person
  • der kan arbejde i excel på superbrugerniveau
  • der følger op på aftaler
  • der kan planlægge sit arbejde selv og nå opstillede mål
  • der sætter en ære i at levere et flot og gennemarbejdet produkt
  • der har lyst til at indgå i det kreative team af projektmedarbejdere og konsulenter som har deres daglige arbejde på kontoret

I din ansættelse vil du referere til KFUM-Spejdernes projektchef. I.f.t. de daglige opgaver vil du referere til udviklingskonsulent Kristian Rostgaard, som har rollen som projektleder og ansvar for styring af projektet. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til kontakte Kristian på kristian@kfumspejderne.dk eller tlf. 22 22 94 21.

Vi skal have din ansøgning senest 20. maj, der afholdes ansættelsessamtaler løbende. Send din ansøgning til projektchef Morten Grouleff på morten@kfumspejderne.dk. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på 22 22 94 25.