Praktikopslag: Kan du skabe levende og engagerende fortællinger om Ungdomsøen?

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Praktikant i kommunikation

Brænder du for visuel kommunikation og digitale platforme? Vil du prøve dine kommunikationsevner af i praksis? Og bidrage til at hele landet hører om Ungdomsøen – der lige nu skabes på et gammelt søfort i Øresund.

Du får mulighed for at blive en del af et ambitiøst og engageret team, være med til at både udvikle og afvikle kommunikation og sætte dit præg på store og nytænkende ungeindsatser.

Hvem leder vi efter?

Vi søger en studerende, der har erfaring med / brænder for visuel kommunikation og grafisk arbejde. F.eks. videoproduktion, redigering og digital kommunikation. Du må gerne have arbejdet på forskellige medieplatforme, et særligt blik for at ramme unge – og en evne til at udvikle og afvikle kreative, visuelle og engagerende kommunikationsindsatser.

Som praktikant kommer du bl.a. til at være med til at planlægge og afvikle en større involverings- og kommunikationskampagne i foråret, drive en digitalplatform for idéudvikling, producere små videoer og styrke Ungdomsøens visuelle kommunikation i hverdagen.

Du vil samarbejde tæt med projektlederen for aktiviteter på Ungdomsøen, kommunikationschefen i Det Danske Spejderkorps, en frivilliggruppe for kommunikation og Middelgrundsfonden, der står for byggeriet af øen.

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en relevant videregående uddannelse fra f.eks. fra ITU, DMJX, NEXT, CBS, SDU, RUC, KU eller designskolerne
  • Er struktureret og kan arbejde både selvstændigt og i teams
  • Er ansvarsbevidst, imødekommende og god til at indgå i sociale sammenhænge
  • Har erfaring med visuel kommunikation og mediearbejde: f.eks. videoredigering, grafisk arbejde, webdesign, CMS og fotografering
  • Er frisk på at lære og kaste dig ud i ting, du ikke har prøvet før
  • Er klar på at indgå i et lille team, hvor alle hjælper alle – også med forefaldende opgaver

Hvad er Ungdomsøen?

Fra foråret 2019 kan unge fra hele landet mødes om fælles aktiviteter på Ungdomsøen midt i Øresund. 120 mio. kr. fra Nordea-fonden søsætter nemlig spejdernes vision om at omdanne Middelgrundsfortet til en ø for alle unge.

Vi er ved at udvikle aktiviteter og indhold sammen med unge og samarbejdspartnere, og potentialet er stort. Der er behov for stærk kommunikation for at skabe ejerskab og engagement. Det skal du bidrage til.

Spejderne er en børne- og ungdomsbevægelse med over 68.000 medlemmer, der gør børn og unge beredt på livet.  Vi repræsenterer de fem spejderkorps i Danmark; Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig.

Spejdernes sekretariat består af tre fuldtidsmedarbejdere –vi er lille team med utallige samarbejdsflader hos frivillige og partnere.

Om praktikforløbet

Praktikperioden starter i slutningen af januar / start februar. Arbejdstid og praktiklængde vil være tilpasset dit studie.

Du vil få tildelt en praktikvejleder hos Spejderne, som afholder regelmæssige samtaler med dig om mål, trivsel og opgaver. Du vil blive en del af vores gratis frokostordning.

Praktikken er ulønnet, men udgifter til forplejning, IT-udstyr mv. dækkes af Spejderne.

Vi deler kontor med De Grønne Pigespejdere og Det Danske Spejderkorps på Arsenalvej 10, 1436 København K.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og 1-2 eksempler på involveringsarbejde du har erfaring med til mikkel.gjelstrup@spejderne.dk.

Ansøgningsfristen er 29/11.

Samtaler afholdes i uge 48-49.

Yderligere information

Du kan læse mere om Ungdomsøen og Spejderne på www.spejderne.dkwww.middelgrundsfonden.dk

Spørgsmål kan rettes til Mikkel Gjelstrup på mail: mikkel.gjelstrup@spejderne.dk eller telefon: 40575557

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hent opslaget som pdf her