Administrativ student til Spejderne

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Spejderne søger en studerende, som har lyst til at være vores administrative rygrad i en travl og omskiftelig hverdag i et spændende miljø. Du kommer til at løse opgaver både vedrørende Ungdomsøen og Spejdernes øvrige aktiviteter.

Opgaverne

  • Forestå administrationen af vores bevillinger, udarbejde statusrapporter til fonde, overordnet projektøkonomi mm. Løbende kontakt med fondene om administrationen.
  • Event-administration. Holde styr på tilmeldinger, navneskilte, program, lokalebooking mm. i forhold til større events – årsmøde, åben ø, konferencer, strategidage mm.
  • Medvirke til at understøtte Spejdernes bestyrelse og Spejderchefkredsen. Opfølgning på møder, kalenderplanlægning, årshjul mm.
  • Udvikle og vedligeholde vores Sharepoint-biblioteker. Hjælp til bestyrelsen til anvendelsen af Sharepoint, hjælp til at fastholde datadisciplin.
  • Vedligeholde indhold på vores hjemmeside. Holde et vågent øje med, at oplysningerne ikke bliver forældede, og at links virker mm.
  • Øvrige administrative opgaver efter aftale

 Hvem er Spejderne?

Spejderne er en ny forening, der er stiftet i fællesskab af de fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark. Spejdernes opgave er at udbrede spejderarbejdet til endnu flere børn og unge, og at gøre Ungdomsøen til en ø for hele Danmarks ungdom. Du kan læse mere på www.spejderne.dk.

Hvad søger vi?

Spejderne er en ny organisation, og derfor skal du være god til selv at fylde rammerne for jobbet ud. Vi bygger vejen, mens vi går, og der er ikke mange faste rammer at læne sig op ad. Du får et selvstændigt ansvar for dine opgaver, men bliver også en del af teamet, og derfor skal du være god til at samarbejde med mange forskellige mennesker, både frivillige og ansatte.

Du læser sikkert offentlig administration eller en anden tilsvarende uddannelse, som giver dig lyst og forudsætninger for at varetage opgaven som administrativ student.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et lille og dedikeret team, som har arbejdsplads på Spejdercenter Holmen, i fantastiske fysiske rammer midt i København.  Dit ugentlige timetal kan tilrettelægges, så det passer bedst til dine studier, og vil sandsynligvis være mellem 10-15 timer ugentligt efter det aktuelle behov.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til kontakt@spejderne.dk, og skriv ”Ansøgning til administrativ student” i emnefeltet. Vi skal have din ansøgning senest fredag d. 20. april 2018.

Har du spørgsmål, kan du kontakte direktør Thea Hass på 29 68 19 81 eller på thea.hass@spejderne.dk