Vil du med på Summercamp på Ungdomsøen?

I sommerferien pakker øens Ø’xplorers færgen med værktøj, eventyrlyst, ung kampkraft og godt humør. Det er tid til at begynde byggeriet på Middelgrundsfortet, så det for alvor kan blive til Ungdomsøen. Det er tid til at bygge Danmarks fedeste sheltere under de tidligere missilaffyringsramper, og så skal øen også have sin egen brandstation. Derfor inviterer vi nu unge med på et togt, hvor der skal arbejdes, hygges og drømmes om en fremtid på Ungdomsøen.

Fredag den 6. juli, når I er gået i land, bliver der tid til en grundig rundvisning, hvorefter I kan etablere jer sammen med de nye kammerater på en teltplads med havudsigt. De efterfølgende dage vil hele øen summe af aktivitet. Og som dagene går, kan man se forandringerne på øen, når terrænet bliver trimmet, når shelters påbegyndes, og affaldsgården begynder at viser sig som resultatet af de mange frivilliges gå-på-mod og hårde arbejde. Om aftenen er der sørget for, at alle kan hygge sig og grine sammen, inden det er tid til at lade op til næste dags strabadser.

Praktik

Hvornår: 6. juli til 15. juli. Afgangs- og ankomst-tidspunkt kan ses i tilmeldingen.
Hvem: Alle med et ungt sind, der er fyldt 18 år.
Pris: Deltagere dækker selv transportudgifter til København, men færge
og forplejning er gratis.
Medbring: Du skal selv medbringe sovepose, liggeunderlag og gerne telt.

Tilmelding

Hvis du og dine kammerater drømmer om at få lov til at tilbringe nogle uforglemmelige dage i telt på Ungdomsøen sammen med en andre unge, så skal I tilmelde jer via nedenstående link. Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet.

Tilmeld dig her: https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/9/