Spejderne ansætter ny kommunikationschef

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Spejderne står med udviklingen af Ungdomsøen midt i en periode med store potentialer for at nå ud til helt nye målgrupper og byder i den forbindelse Frej Elbæk Schjeldal velkommen som ny kommunikationschef for Spejderne og Ungdomsøen.

Sammen med de mere end 70.000 medlemmer har de fem korps i paraplyorganisationen Spejderne en målsætning om at øge antallet af nye spejdere og øge antallet af danskere, der arbejder med og stifter bekendtskab med spejdermetoderne. Dertil kommer åbningen af Ungdomsøen i 2019 – én af de mest ambitiøse satsninger i Danmark på ungdomsområdet i disse år:

”Vi er meget glade for at byde Frej Elbæk Schjeldal velkommen som ny kommunikationschef for Spejderne og Ungdomsøen. Ansættelsen markerer, at Spejderne nu er klar til at tage næste skridt og skrue op for kommunikationen, og at vi står overfor en periode, hvor vi både skal udbrede kendskabet til spejderbevægelsen og spejderbevægelsens værdier, og samtidig sikre, at Ungdomsøen kommer rigtig godt fra land,” siger Thea Hass, direktør for Spejderne.

Frej Elbæk Schjeldal tiltræder stillingen den 6. august 2018. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef for IRONMAN i Norden og før det 10 år som seniorrådgiver og partner i King Street PR, kreativ strateg hos Primetime Kommunikation samt selvstændig konsulent for en række større organisationer og virksomheder:

”Jeg glæder mig helt enormt til at blive en del af spejderne. Jeg kommer på den ene side med en masse ydmyghed over at træde ind i en bevægelse, der har en historik på mere end 100 år, og som gennem alle årene har bidraget til at gøre børn og unge beredt til livet med afsæt i fællesskab, frivillighed og friluftsliv. Samtidig ser jeg frem til at bidrage med mine erfaringer og kompetencer, så vi sikrer, at nuværende og kommende generationer af børn, unge og voksne får de bedste forudsætninger for at stifte bekendtskab med spejderne.” siger Frej Elbæk Schjeldal.

Frej Elbæk Schjeldal bliver ny kommunikationschef for Spejderne og Ungdomsøen pr. 6. august 2018.

Om Spejderne:
Spejderne er en paraplyorganisation, der repræsenterer de fem spejderkorps i Danmark; Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig. De fem spejderkorps har i mange år samarbejdet om forskellige projekter, og i 2015 stiftede de fem spejderkorps sammen den fælles forening Spejderne.

Om Ungdomsøen:
Ungdomsøen, der åbner i foråret 2019, bliver et kraftcenter, hvor unge får unikke rammer og gennem workshops, kurser og sociale arrangementer får muligheden for at skabe projekter og aktiviteter på eget initiativ. Aktiviteter, der skal sætte de unge i stand til at påvirke samfundet omkring dem positivt. Mødet med Ungdomsøen og spejdermetoden skal gøre fremtidens ungdom klar til at tage ansvar og aktivt skabe det samfund, de ønsker.