Spejderne ansætter ny udviklingskonsulent

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Spejderne står med udviklingen af Ungdomsøen midt i en periode med store potentialer for at skabe nye samarbejder til forankring af ungeprojekter på Ungdomsøen og byder I den forbindelse Jon Ulrik Busk Laursen velkommen som ny udviklingskonsulent for Ungdomsøen.

Ungdomsøen, der åbner i foråret 2019, bliver et kraftcenter, hvor unge får unikke rammer og gennem workshops, kurser og sociale arrangementer får muligheden for at skabe projekter og aktiviteter på eget initiativ. Aktiviteter, der skal sætte de unge i stand til at påvirke samfundet omkring dem positivt. Mødet med Ungdomsøen og spejdermetoden skal gøre fremtidens ungdom klar til at tage ansvar og aktivt skabe det samfund, de ønsker.

”Vi er meget glade for at byde Jon Ulrik Busk Laursen velkommen, som udviklingskonsulent for Ungdomsøen. Ansættelsen markerer, at Spejderne for alvor fokusere på at skabe sunde partnerskaber, som skal være med til at fylde Ungdomsøen med aktiviteter og vil sikre at Ungdomsøen bliver et hot-spot for organisationer og virksomheder, der vil noget med unge i Danmark.” siger Thea Hass, direktør for Spejderne.

Jon Ulrik Busk Laursen er tiltrådt i stilling d. 13. august 2018. Han har mange års erfaring i Oplevelsesindustrien, og fra projekter med mange frivillige, fra stillinger hos blandt andet Roskilde Festival, Distortion og HAVEN Festival. Her har han opbygget sin store erfaring både med arbejdet med frivillige og udvikling/afvikling af event samt udvikling og formalisering af stærke partnerskaber:

”Som projektleder hos Danmarks Radio blev jeg i efteråret 2015 inviteret til at deltage i en visions workshop om Ungdomsøen, hvor der var indlagt et besøg på Ungdomsøen. Jeg blev meget betaget af projektet og har lige siden ønsket at blive en del af projektet. Jeg glæder mig utroligt meget over, nu at få muligheden for at være med til at skabe liv og faciliterer ungeprojekter på Ungdomsøen. Jeg er meget stolt over at kunne arbejde for at endnu flere danske unge bliver beredt til livet med afsæt i fællesskab, frivillighed og friluftsliv.” siger Jon Ulrik Busk Laursen.

Jon Ulrik Busk Laursen bliver ny udviklingskonsulent Ungdomsøen pr. 13. august 2018.

Om Spejderne:
Spejderne er en paraplyorganisation, der repræsenterer de fem spejderkorps i Danmark og de samlet tæt ved 70.000 spejdere i Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig. De fem spejderkorps har i mange år samarbejdet om forskellige projekter, og i 2015 stiftede de fem spejderkorps sammen den fælles forening Spejderne.