Spejdernes Lejr 2022 søger værtspartner

|

Kategorier

Foreningen Spejderne, Spejdernes Lejr

I sommeren 2022 afholder vi Spejdernes Lejr for tredje gang. Det er ikke bare Danmarks største spejderlejr, men den største lejr for børn og unge i Norden. Derfor er forberedelserne også i fuld gang, så vi kan skabe en unik spejderoplevelse i 2022. Det er nu, vi skal finde ud af, hvor vi skal være og hvem, der skal være vært. Styregruppen for Spejdernes Lejr har derfor skudt processen i gang, og der er udarbejdet et materiale, som er sendt ud til alle kommuner med invitation til at sende et partnerskabsoplæg.

Styregruppen for Spejdernes Lejr glæder sig se kommunernes idéer og tanker om, hvordan vi kan udvikle 2022-udgaven af lejren med udgangspunkt i de særlige, lokale muligheder, der er i forhold til kultur, faciliteter og inddragelse af virksomheder, foreninger og borgere.

HENT MATERIALE TIL POTENTIELLE VÆRTSPARTNERE HER

Fristen for at sende et partnerskabsoplæg er 22. februar 2019 til kommune2022@spejderneslejr.dk 

NB! Fristen for at partnerskabsoplæg er udskudt til den 28. februar 2019.

Foto: Lars Schnoor Riisberg