Bliv ‘Young Spokesperson’ for Spejderne

Har du lyst til at repræsentere de fedeste børne -og ungdomsorganisationer i Danmark? Vil du med Spejderne på årets folkemøde? Har du lyst til at opleve demokratiet helt tæt på? Er du spejder i alderen 15 til 20 år?

Spejderne deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm, og i dén forbindelse søger vi omkring 12 unge mennesker, der vil være Young Spokespersons for Spejderne.

Som YSP kommer du til at deltage i debatter, tale med politikere og meningsdannere, møde mulige samarbejdspartnere, og få trænet dit netværkergen. Du kommer til at være på, blive set og hørt af vigtige typer og sove lidt for lidt og så får du nye venskaber på tværs af korpsene. Det bliver helt fantastisk.

På den måde får du mulighed for at demonstrere hvad unge kan, når de får lov, samt du får rig mulighed for at udbrede budskabet om, hvad spejder egentlig er for en størrelse, og hvordan vi udvikler børn og unge.

Du er spejderen der;

  • Kan fortælle de gode historier om spejderlivet, spejdernes værdier, de sager spejderne brænder for ect.
  • Kan tage ordet, gerne vil præge debatter eller løbe efter en spændende person du lige så i mængden.
  • Er god til både at tale og lytte til alle mulige slags mennesker.

Selve Folkemødet foregår torsdag d. 13. til søndag d. 16 juni i Allinge på Bornholm og du skal have mulighed for at deltage alle dage. Vi sørger for fælles transport, mad og overnatning.

Inden mødet vil der blive afholdt en forweekend, hvor du får mulighed for at møde resten af YSP’erne og blive klædt godt på til Folkemødet. Forweekenden kommer til at ligge den 5.-7. april og forweekenden er obligatorisk for at kunne deltage på folkemødet.

Hvis du kunne tænke dig at deltage som Young Spokesperson for Spejderne på årets Folkemøde, skal du tilmelde dig via linket senest den 15 marts.

Tilmeld dig HER