Book Ungdomsøen til jeres ungeprojekter

Lige nu er vi i sidste fase af transformationen af Middelgrundsfortet ud for København til en ø for alle Danmarks unge – Ungdomsøen. Derfor er vi også klar til at tage imod jeres ungeprojekter og lade disse få Ungdomsøen som ramme og afsæt.

Med Ungdomsøen er der nemlig skabt en platform for gladere og mere engagerede unge. En platform der skaber nye fællesskaber, støtter unge i at tage samfundsansvar og give dem tro på, at de kan skabe positive forandringer i eget og andre unges liv.

Ungdomsøen er med andre ord en arena for alle mulige forskellige ungeaktiviteter for unge løftet af unge og organisationer der arbejder med unge. Har du lyst til at bruge Ungdomsøen til jeres ungeprojekter kan du læse mere om øen og mulighederne i materialet: Book Ungdomsøen