Bliv ‘Young Spokesperson’ for Spejderne

|

Kategorier

Folkemødet

Er du spejder i alderen 15 – 20 år? Har du brug for anderledes oplevelser end ugentlige møder og adventurespejd? Har du mod på at repræsentere Spejdernes medlemmer ved årets Folkemøde?

Spejderne deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm, og i dén forbindelse søger vi omkring 12 unge mennesker, der vil være Young Spokespersons for Spejderne.

Som YSP kommer du til at være Spejdernes ansigt udadtil. Du vil skulle stille dig op foran en masse mennesker, deltage i debatter, tale med politikere og meningsdannere, møde mulige samarbejdspartnere og få trænet dit netværksgen. Du kommer til at være på, blive set og hørt af indflydelsesrige og sove lidt for lidt og så får du nye venskaber på tværs af korpsene. Det bliver helt fantastisk og vi vil gerne have dig med!

På den måde får du mulighed for at demonstrere hvad unge kan, når de får lov og du får mulighed for at udbrede budskabet om, hvad spejder egentlig er for en størrelse, og hvordan vi udvikler børn og unge.

Du er spejderen der;

  • Fortæller de gode historier om det at være spejder, hvilke værdier det giver at være spejder og ikke mindst de sager spejderne brænder for.
  • Kan tage ordet, gerne vil præge debatter, kunne tænke hurtigt i spontane situationer eller løbe efter en spændende person du lige så i mængden.
  • Er god til både at tale klart, så modtageren fanger vores budskaber og lytte til meningsdanner der muligvis har en anden holdning end vores egen.

Selve Folkemødet foregår torsdag d. 11. til søndag d. 14 juni 2020 i Allinge på Bornholm og du skal have mulighed for at deltage alle dage. Vi sørger for fælles transport, mad og overnatning.

Inden mødet vil der blive afholdt en forberedelses weekend, hvor du får mulighed for at møde resten af YSP’erne og blive klædt godt på til Folkemødet. Weekenden kommer til at ligge den 27. – 29. marts og deltagelse i weekenden er obligatorisk for at kunne deltage på folkemødet.

Hvis du kunne tænke dig at deltage som Young Spokesperson for Spejderne på årets Folkemøde, skal du tilmelde dig via linket senest den 10. Januar 2020.

Tilmeld dig HER