It-projektleder/productowner til tilmeldingssystem for Spejdernes Lejr

Intet event uden deltagere: Vil du være den, der sikrer, at det er let og overskueligt at melde sig til nordens største spejderlejr for børn og unge? Kan du sørge for, at vi har et system, som håndterer tilmeldinger, og er du god til at skelne mellem nice og need? Så kom med på holdet bag Spejdernes Lejr.

Når vi er i luften med næste udgave af Spejdernes Lejr i 2022, har vi ca. 40.000 deltagere fra hele verden. Sammen med frivillige, lokale spejdere, kommuner, naboer og lokale foreninger skaber vi en midlertidig by for børn og unge. Du har derfor en unik mulighed for at få erfaring med at stable et megaevent på benene og bidrage til, at børn og unge får fællesskab, friluftsliv og udfordringer.

Spejdernes Lejr bliver til gennem en stor lejrorganisation. Langt de fleste i lejrorganisationen er frivillige og nogle få er lønnede. Som en del af et lønnet sekretariat har du lyst til at gribe og videreudvikle den energi og det drive, der er i frivillighed. Du bruger din faglighed til at sikre, at vi har et tilmeldingssystem, som balancerer behov og økonomi, så det er nemt og smidigt for deltagere og spejdergrupper at melde sig til lejren.

Som del af et mindre sekretariat spænder dine opgaver vidt, men kernen i dine opgaver er følgende:

 • Ansvarlig for et tilmeldingssystem, som kan håndtere tilmelding til Spejdernes Lejr 2022 for både frivillige, spejdere og grupper
 • Markedsanalyse af eksisterende tilmeldingssystemer.
 • Afholde og facilitere møder, hvor du afdækker brugernes behov og idéudvikler med frivillige.
 • Varetage dialog med eksterne leverandører og aftaleindgåelse
 • Samarbejde med frivillige inden for især det område, der håndterer deltagernes tilmeldinger.

Med udgangspunkt i de opgaver forventer vi, at du:

 • Har en faglighed inden for styring af it-projekter og kan identificere behov
 • Har forståelse for it-systemer og deres opbygning
 • Er struktureret, overholder deadlines og er resultatorienteret
 • Er god til at omsætte idéer og behov til konkrete handlinger
 • Kan formidle besluttede ønsker og behov til eksterne it-konsulenter
 • Kan scope projekter – dvs. skære ind til benet og vurdere, hvad der er nice eller need
 • Er økonomisk bevidst. Det er spejdernes penge. Derfor skal vi bruge dem klogt.
 • Kan samarbejde med mange forskellige målgrupper og lede møder og workshops på en konstruktiv måde.

Om sekretariatet for Spejdernes Lejr

Vi er et mindre sekretariat, som, når du bliver ansat, er et hold på fem medarbejdere. Vi har hver vores opgaver, men alle giver en hånd med for at få en ret omskiftelig hverdag til at hænge sammen. Det gælder både små og store opgaver.

At arbejde sammen med frivillige betyder, at du skal være forberedt på indimellem at have møder i aftener og weekender. Du sidder for det meste på Holmen i København, men forventes også en gang imellem at arbejde i Sydhavnen, hvor to af de fem spejderkorps i Danmark holder til. Derudover skal du også forvente at tage til Hedeland Naturpark, hvor Spejdernes Lejr bliver afholdt i 2022.

Du refererer Margrethe Nabe-Nielsen, der chef for sekretariatet.

Hvordan søger jeg?

Lad være med at skrive en ansøgning. Brug krudtet på at udarbejde et godt CV, hvor du formidler de opgaver og resultater, du tidligere har varetaget. Som intro til CV’et bedes du skrive en profiltekst på højest en halv side, hvor du relaterer dine kompetencer til vores behov.

Ansøgningen sendes til: margrethe.nabe@spejderne.dk Skriv: It-projektleder i emnefeltet.

Vi tilbyder et arbejde med meget mening, medbestemmelse og fleksibilitet. Stillingen er fuld tid. Løn efter aftale inkl. pension.

Stillingen er tidsbegrænset til og med december 2021. Der er mulighed for forlængelse.

Ansøgningsfristen er den 19. marts 2020, og vi holder samtaler den 23. og 24. marts.

Vi forventer, at du kan starte hos os senest 1. maj 2020.

HENT JOBOPSLAGET SOM PDF HER

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Margrethe Nabe-Nielsen på tlf. 24486990.

Foreningen SPEJDERNE

SPEJDERNE er en paraplyorganisation, der repræsenterer de 70.000 medlemmer i de fem danske spejderkorps; Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig. De fem spejderkorps har i mange år samarbejdet om forskellige projekter, og i 2015 gik de fem spejderkorps sammen i den fælles forening SPEJDERNE.

Hedeland Naturpark ligger på tværs af kommunerne Høje-Taastrup, Greve og Roskilde Kommuner.