Opdatering vedr. coronavirus

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Spejderbevægelsen støtter op om Regeringens anbefalinger for at bremse udbredelsen af coronavirussen. På hjemmesiderne for de enkelte korps finder i specifik information for jeres egen gruppe, men fælles gælder at spejderaktiviteter på gruppeniveau, inde såvel som ude, er indstillet de kommende 14 dage.

I forhold til de mange frivilligaktiviteter og grupper der arbejder med eksempelvis Folkemødet, Verdensmål, gruppeudvikling mv. så indstilles de fysiske møder. Men vi opfordre til at al den udvikling og organisering, der sagtens kan forsætte ved hjælp af online møde mv. fortsætter uagtet den nuværende situation.

Der kommer også en tid på den anden side af den aktuelle situation, og der skal vi som bevægelse være klar og medvirke positivt til, at åbne op for aktiviteter igen.

Mvh.

Foreningen Spejderne