Ny organisering hos Foreningen SPEJDERNE

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Siden Foreningen SPEJDERNE’s dannelse i 2015 er der skabt store resultater for spejderbevægelsen: Det historiske ungdomsprojekt Ungdomsøen, unik stemme for verdensmål, kobling af science og spejderi i projektet Problempirater og etablering af et permanent sekretariat for Spejdernes Lejr. Dertil kommer en lang række stærke og unikke partnerskaber.

Siden etableringen har Foreningen SPEJDERNE været i en opbygningsfase. Efter de første 5 år, og  med Ungdomsøen som en selvstændig fond, går Foreningen SPEJDERNE ind i en ny fase. I den forbindelse fratræder Thea Hass stillingen som direktør pr. 31. juli 2020. Bestyrelsen vurderer, at der er behov for at ændre organiseringen i forbindelse med den næste konsoliderings- og driftsfase. Sekretariatet for Spejdernes Lejr påvirkes ikke af beslutningen, ligesom igangværende projekter fortsætter.

“Vi, i bestyrelsen, er meget taknemmelige for den store indsats Thea har leveret. Med sin lange erfaring har hun fået foreningen godt i vej og været med til at løfte spejderbevægelsen til et nyt niveau. Foreningen SPEJDERNE skal fortsat være en stærk stemme for spejderbevægelsen. I bestyrelsen har vi fortsat et stærkt fokus på såvel igangværende som kommende projekter og partnerskaber, der gør børn og unge beredte til fællesskab, friluftsliv og udfordringer”, siger Stine Kirk Jensen, der sammen med Kristine Clemmensen-Rotne danner formandskabet for Foreningen SPEJDERNE.

Spørgsmål kan rettes til:

Bestyrelsesformand Stine Kirk Jensen, tlf. 2449 0560

Bestyrelsesformand Kristine Clemmesen-Rotne, tlf. 2679 5620