Spejderdagen 2020 – skab din egen ø!

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

I anledning af Spejderdagen 2020 har vi sammen med Ungdomsøen udviklet et aktivitetskatalog, for at vise hvad den gode idé, spejderne fik i 2014, har udviklet sig til her i 2020. I kataloget finder du et udsnit af aktiviteter udviklet AF, FOR og MED unge på Ungdomsøen.  Fælles for alle aktiviteterne er, at de er centreres om Ungdomsøens dogmer og at du ikke behøver være fysisk til stede på øen for at deltage.

Aktiviteterne udgør kun en brøkdel af det potentiale som Ungdomsøen lægger op til. Derfor håber vi også, at I vil bruge øen på jeres helt egen måde og måske vil være med til at udvikle flere og nye aktiviteter for andre børn og unge.

Ungdomsøen åbnede i august 2019, og den er nu klar til at blive indtaget af unges vilde ideer, skabertrang og fællesskaber. Øen er åben for besøg hver dag hele året rundt og ALLE er velkomne. Vi har løbende større events og udvikler hele tiden nye Ungdomsø-projekter, som dig og dine venner kan deltage i eller være med til at skabe. Hver første lørdag i måneden er der for eksempel gratis aktiviteter og rundvisninger til ”Åben Ø”, og I er altid velkomne.

Ungdomsøen er en platform, som skabe møder på tværs og hvor vi kan lære af andre, der også bruger faciliteterne. Uanset om det er spejdere, rollespillere, lystfiskere eller noget helt fjerde.

Vi glæder os til at udvikle, skabe og opleve med jer!

Se kataloget herunder og følg dette LINK for at gå til printvenlig udgave og mere information.