Ny sekretariatschef for foreningen Spejderne

|

Kategorier

Foreningen Spejderne, Spejdernes Lejr

Annette Jorn tiltræder som sekretariatschef for foreningen Spejderne og Spejdernes Lejr fra den 1. september, hvor hendes første opgave bliver at skabe en fantastisk lejr for 40.000 spejdere næste sommer i Hedeland Naturpark.

Annette Jorn, 37 år, har solid erfaring med at skabe store events og samarbejde med frivillige, da hun siden 2012 har haft forskellige roller i organisationen bag Roskilde Festival – senest som divisionschef for Organisation & Kultur. Derudover er hun selv en aktiv ildsjæl, der som frivillig organiserer flere mindre festivaler. Hendes interesse for spejder kommer sig blandt andet af hendes to børn, der har fået meget ud af at være med i den lokale spejdergruppe.

”Jeg glæder mig meget til at møde de mange ildsjæle i spejderbevægelsen og til at vi sammen skal være værter for de 40.000 spejdere, der skal have en uforglemmelig oplevelse på Spejdernes Lejr 2022.” fortæller Annette Jorn, inden hun fortsætter ”Spejdernes værdier om fællesskab, friluftsliv og udfordringer kan virkelig noget, og jeg kan jo se hvor meget det har gjort for vores børn. Derfor ser jeg frem til at understøtte spejderorganisationernes fantastiske fælles arbejde i foreningen Spejderne.”

Annette Jorn

Travl opstart venter

Med under et år til afholdelsen af Spejderne Lejr 2022 i Hedeland Naturpark (23-31. juli 2022) kommer Annette Jorn ind i en planlægningsproces som allerede kører for fuld damp. Derudover skal foreningen Spejdernes strategiske arbejde udvikles yderligere, så tiden mellem Spejdernes lejre i 2022 og 2026 udnyttes bedst muligt. Med ansættelsen af Annette, er Spejdernes bestyrelse sikre på, at de har fået en leder med den rette profil til at løfte både den store og konkrete opgave som er Spejdernes Lejr 2022, samt den spændende udviklingsopgave der ligger i at udnytte tiden mellem lejrene bedst muligt.

”Med Annette Jorn får vi en dygtig leder med stor erfaring i projekt- og eventledelse og som ved, hvordan man samarbejder med ildsjæle og skaber motivation og engagement omkring projekterne. Vi glæder os meget til det kommende samarbejde.” fortæller den ene af de to formænd for Spejderne, Kristine Clemmensen-Rotne.

Afløser John Sværke

I samme ombæring stopper John Sværke som sekretariatschef, blandt andet fordi han gerne vil bruge mere energi på sit arbejde som veterankoordinator i Glostrup Kommune.

”Vi er naturligvis ærgerlige over, at samarbejdet med John Sværke ikke blev et fuldstændigt match, men vi vil gerne takke ham for hans indsats og ønsker ham al det bedste i hans videre færd.” fortæller Stine Kirk Jensen, formand for Spejderne.