Tak til Stine – og velkommen til Tobias, ny medformand for Spejderne

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Til Spejdernes sensommermøde i september blev det officielt, at KFUM-Spejdernes nye formand, Tobias Simonsen, også bliver ny formand for foreningen Spejderne sammen med Kristine Clemmensen-Rotne. Her afløser han Stine Kirk Jensen, der har leveret en kæmpe indsats som formand for Spejderne, men er trådt tilbage for at fokusere energien på sit job som skoleleder.

For at sikre et direkte link mellem korpsenes behov og Spejdernes arbejde er de to formænd for Spejderne udvalgt blandt formænd og næstformænd i de to største organisationer i Spejderne. Spejdernes bestyrelse består derudover af spejderchefer og formænd fra de fem korps.

Da Stine nu efter endt periode har valgt at takke af som formand for KFUM-spejderne betyder dette, at vi desværre ligeledes må sige farvel til Stine som formand for Spejderne i Danmark.
Stine tiltrådte som formand for Spejderne i slutningen af 2019. Her har hun været med til at lede foreningen gennem store forandringer med genopretning af en haltende økonomi, stor udskiftning i sekretariatet og derudover flere år med corona. Ligeledes har hun været med til at styrke samarbejdet mellem de fem medlemskorps og deres ansatte. Stine har også leveret en solid arbejdsindsats i forbindelse med den netop afholdte Spejdernes Lejr, der har været en stor succes og et udstillingsvindue hvad spejderne kan, når vi samarbejder.

”Stine har altid være garant for at skabe gode relationer, og vi skylder hende en kæmpe tak for altid at holde fast og sætte fokus på alt det, vi som spejdere er fælles om og gerne vil sammen,” fortæller Kristine Clemmensen-Rotne, der har været medformand sammen med hende i perioden.

Tobias Simonsen tiltræder som formand for Spejderne

Den nye forperson for KFUM-Spejderne, Tobias Simonsen, er tiltrådt som ny formand for Spejderne. Tobias har indtil nu været næstformand for KFUM-Spejderne, hvor han har fulgt arbejdet i Spejderne tæt. Han er derfor allerede godt inde i foreningens arbejde og vil hurtigt kunne bidrage til arbejdet med at gøre Danmarks stærkeste fællesskab for børn og unge endnu bedre.

Tobias fortsætter arbejdet sammen med Kristine Clemmensen-Rotne, formand for Spejderne og spejderchef i Det Danske Spejderkorps. Et samarbejde, som begge ser frem til at gå i gang med.