Lejrpladslejen for Spejdernes Lejr 2022 er klar

|

Kategorier

Spejdernes Lejr, Uncategorized

Pladslejen for Spejdernes Lejr i Hedeland Naturpark er klar, da etableringsomkostningerne nu er opgjort. Gruppens endelige beløb vil inden udgangen af uge 47 være sendt ud til gruppens kontaktperson og kasserer, men du kan finde den beregnede lejrpladsleje pr. fuldtidsdeltager i denne artikel.

Gruppens kontaktperson og kasserer til Spejdernes Lejr 2022 vil inden udgangen af uge 47 have modtaget en oversigt over lejrpladslejen for Spejdernes Lejr via tilmeldingssystemet.

Ud fra lejrens regnskab for etablering, så er lejrpladslejen pr. deltagerdøgn opgjort således

  • 0 kr. for 0-2-årige
  • 64 kr. for 3-5-årige
  • 193 kr. for 6-99-årige

I tilmeldingssystemet er det muligt at se gruppens samlede lejrpladsleje udregnet på baggrund af gruppens tilmeldte spejdere. Har gruppens kontaktperson efter uge 47 ikke modtaget en mail med opgørelsen eller har du tekniske spørgsmål, så kontakt tilmelding@sl2022.dk – ved mere generelle spørgsmål skriv til sl@spejderne.dk

Få tilskud til lejrpladslejen

For mange grupper er det muligt at søge tilskud til lejrpladslejen hos kommunen. Reglerne varierer fra kommune til kommune, men det er værd at undersøge.

Hvis du er i tvivl, så kan du kontakte kommunen, som kan hjælpe dig videre. Ofte skal du have fat i Folkeoplysningsudvalget.

Foto: Frank R. Larsen