Spejderne arrangerer debat på Naturmødet

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Fra den 11. til den 13. maj mødes partiledere, miljøordførere, organisationer, medier, fonde og befolkningen for at diskutere, hvordan vi bedst bevarer Danmarks unikke natur. Spejderne er naturligvis også til stede, og er værter for en debat, som sætter fokus på mulighederne for at bruge teknologien i naturen.

Under titlen ’Kan man tænde et bål med en mikrobit?’ vil publikum og udvalgte paneldeltagere undersøge, hvordan teknologi kan understøtte, at flere børn og unge kommer ud i naturen. I løbet af debatten vil bl.a. Julie Wænnerstrøm, udvikler i PigespejderTech, og Dennis Maigaard, direktør for Natureventyr, dele deres erfaringer og spørgsmålene Kan teknologi give flere adgang til naturen? Og hvilke barrierer er der for teknologi i naturen? vil blive diskuteret.

Praktiske informationer om debatten: Kan man tænde bål med en mikrobit?

Hvornår: Debatten finder sted den 11. maj fra 16:00 til 17:00
Hvor: På Naturmødets Roots scene
Hvem: Paneldeltagere
Dieter Toftkjær Sørensen, Naturvejleder og udviklingskonsulen, Det Danske Spejderkorps
Julie Wænnerstrøm, Udvikler i PigespejderTech
Dennis Tellmann Maigaard, Direktør for Natureventyr

Læs mere om programmet for Naturmødet her

Har du spørgsmål til debatten? Så skriv til kontakt@spejderne.dk