_SKAB skal støtte flere unge til at skabe sammen!

_SKAB er på nuværende tidspunkt et 1,5-årigt udviklingsprojekt i samarbejde med Spejderne, Tuborgfondet og Ungdomsbureauet. Sammen med unge udforsker vi, hvad der skaber engagement, og udvikler et _SKAB-program, der skal være klar, når Ungdomsøen åbner i foråret 2019. _SKAB kommer til at være både i lokale byer rundt i hele landet og på Ungdomsøen.   

 

Foto: Konceptet for _SKAB udvikles.

Foto: I Roskilde vælges navnet til projektet.

I udviklingsprojektet har vi sammen med unge udforsket engagement og dét at skabe sammen. Vi har haft en masse unge, og folk der arbejder med unge med til at udvikle hvordan _SKAB bedst muligt kan støtte flere unge til at skabe sammen.

Nu skal vi igang med at teste konceptet, så vi kan udvikle et _SKAB-program, der skal leve videre både på Ungdomsøen og i lokale byer rundt i hele landet.

 

 

Foto Der bliver diskuteret rammer og formål for _SKAB

Unge advisory board

_SKAB skabes af unge! Gennem vores unge advisory board er de unge helt inde i maskinrummet, og maler de store penselstrøg for projektet. Her udvikler og designer elementer til projektet, diskuterer og prioriterer løsninger, udfordringer og dilemmaer, og sætter retning for udviklingsprojektet.

Vil du være med? Så skriv til Eva Schultz Hansen på eva.hansen@spejderne.dk

 

Foto: Meike, Lucas og Nanna Freja fra Advisory Boardet diskuterer _SKABs retning.

Hvem står bag?

Det 1,5 årige udviklingsprojekt skabes i partnerskab mellem Spejderne, Tuborgfondet og Ungdomsbureauet og tager udgangspunkt i Ungdomsøen.

Ungdomsøen

Ungdomsøen åbner i foråret 2019 og bliver et kraftcenter, hvor unge får unikke rammer og gennem workshops, kurser og sociale arrangementer får muligheden for at skabe projekter og aktiviteter på eget initiativ.

Ungdomsbureauet

Ungdomsbureauet er en non-profit organisation, der arbejder for at engagerer flere unge mere. Ungdomsbureauet arbejder til daglig med at skabe platforme, hvor unge kan blive hørt og få indflydelse.

Tuborgfondet

Tuborgfondet udvikler fællesskaber og fokuserer særligt på at styrke unges deltagelse og engagement i samfundet samt unges jobmuligheder.

 

Projektet er støttet af Tuborgfondet.

 

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte projektleder Eva Schultz Hansen på eva.hansen@spejderne.dk. Følg med her på siden eller på Ungdomsøens facebook-side, hvor vi løbende kommer med opdateringer om projektet og måder at involvere dig på.