Åben Ø: Vær med til at tegne fremtiden for Ungdomsøen

Ungdomsøen skal være et sted, hvor nye aktiviteter og fællesskaber bygges op på tværs af traditionelle organisationsrammer og -former. Du kan nu være med til at tegne fremtiden for dette unikke sted.

I Bededagsferien 12. og 13. maj 2017 er der ingen grænser for, hvad øen skal bruges til, eller nogen fastlagte rammer for, hvilke aktiviteter der skal være på øen. Det er med andre ord en helt åben ø.

Et af Ungdomsøens dogmer er Doing > Learning, og nu er det tid til at gøre noget, for bagefter at lære en masse fra det. Vi har ikke opstillet nogen krav for, hvad der skal ske i denne weekend, men der skal ske noget, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at lære noget vigtigt ved at have flere partnere til at skabe dette ‘noget’.

Så kom med, hvad du er god til, noget der allerede er testet på land, eller kom med noget nyt, så vi sammen kan skabe en levende ø.

Foto: Rasmus Gråsbøll Vilhelmsen

Hvad er Åben Ø?

Åben Ø er to dage, hvor vi inviterer alle, unge som gamle, til at se Øen og opleve det, der til daglig, er en afspærret byggeplads. Der er mulighed for at bruge hele øen, og øen er åben både for dem, der gerne vil have en kort picnic, og for dem der vil bruge et helt døgn derude.

Hvornår er Åben Ø?

Øen er åben for offentligheden både d. 12. og d. 13. maj, men vi vil gerne gøre plads til, at I kan komme og stille op tidligere, som udgangspunkt fra d. 11., men skriv endelig for at høre om alternative muligheder.

Hvordan kommer jeg til at lege med?

I første omgang skal du sende en mail til kasper@spejderne.dk med din idé/tanke/beskrivelse, og afhængigt af interesse og muligheder inviterer vi til et introduktionsmøde med de relevante organisationer, eller et mere uformelt møde mellem Ungdomsøen og partner-organisationen. Hold jer endelig ikke tilbage med at byde ind.

Vi glæder os til at høre fra jer!