Ungdomsøen søger Ø-Boss

Stillingsopslag: Er du Ungdomsøens nye ‘Ø-Boss’? der kan sikre god ledelse i en organisation med plads til vilde drømme? 

Lige ud for Nordhavn i København ligger en af verdens største kunstige øer, Middelgrundsfortet. Siden spejderbevægelsen med støtte fra Nordea-Fonden og A. P. Møller Fonden købte øen i 2015, har adskillige ildsjæle været engageret hele året rundt for at gøre den klar til indflytning. Når øen åbner til sommer, er det som Ungdomsøen. Et sted der er formet af frivillighed og foreningsliv, og som vil skabe nogle helt unikke rammer for unge mennesker i hele Danmark. 

Ungdomsøen skal skabe de næste generationers vigtigste samfundsbevægelser. Styrke generationer af unge i at blive aktive, engagerede og nysgerrige mennesker, som tager ansvar for hinanden, fællesskabet og udviklingen af vores samfund. Ungdomsøen er samtidig et sted, hvor unge mennesker kan få unikke oplevelser og engagere sig i aktiviteter med afsæt i fællesskab og netværksdannelse. Fra debatworkshops til musikarrangementer, og fra kajakpolo til overnatninger under åben himmel.

For at sikre, at visionerne om Ungdomsøen bliver realiseret i virkelige muligheder for unge, bliver der skabt et professionelt sekretariat for øen, som får ansvaret for at understøtte udviklingen af liv og engagement på Ungdomsøen. I denne forbindelse skal der findes en leder til sekretariatet. Vi kalder denne person for ´Ø-Bossen’, og det er her du kommer ind i billedet.

Som Ø-Boss bliver du leder for et relativt lille sekretariat af dygtige og engagerede projekt- og driftsfolk. Som Ø-Boss får du til opgave at være med til at skabe en transparent og effektiv organisering, som både skaber rum for at de mange forskellige typer projekter kan realiseres, og samtidig faciliterer fælles fodslag i en organisation med mange interessenter og forskellige ambitioner.

Gode projekter skabes i fællesskab
Ungdomsøen er et projekt, der kalder på nytænkning og kreativitet, men det er også et projekt, hvor det er afgørende, at visionerne omsættes til konkrete handlinger, som i sidste ende udmønter sig som reelle tilbud for ungdommen. Vi synes selv, at det er verdens fedeste job, men vi ved, at det er ligeså vigtigt, at du vælger os, som at vi vælger dig. For at skabe de bedste betingelser for, at vi kan mødes om dét, som jobbet faktisk indebærer, har vi bygget rekrutteringsprocessen op om en case, som tager udgangspunkt i de virkelige opgaver, man vil møde som Ø-Boss. Følg linket nedenfor, og se hvordan du skal gøre:

 

GÅ TIL Ø-BOSS CASE

Proces og vilkår

Tidsfrist for ansøgning:For at komme i betragtning til stillingen skal du uploade din casebesvarelse og dit CV på Casefair.dksenest d. 31. marts 2019.

Omfanget af din besvarelse:For at sikre lige vilkår for alle beder vi dig besvare casen på max. 1-2 sider (ekskl. evt. grafisk materiale eller lignende).

Ansættelse:Der er tale om en fast stilling med 37 timers arbejdsuge. Stillingen er uden højeste tjenestetid. Ansættende myndighed er Fonden Ungdomsøen (fonden er under stiftelse), og du kommer til at referere til bestyrelsen for fonden, som udgangspunkt til bestyrelsesformand Lisbeth Trinskjær.

Arbejdssted: Arbejdsstedet vil være delt mellem Ungdomsøen og Spejdercenter Holmen, som er beliggende Arsenalvej 10, 1436 København K. Der vil være behov for en høj grad af tilstedeværelse på øen, særligt i sommerhalvåret.

Løn:Lønvilkår forhandles med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Jobsamtaler: 1 runde samtaler afholdes d. 10.-11. april 2019 i København. 2 runde samtaler afholdes d. 23. april 2019.

Tiltrædelse:d. 1. juni 2019, eller snarest derefter.

Mere information om Ungdomsøen: https://spejderne.dk/projekter/ungdomsoeen/

Gode projekter skabes som bekendt i fællesskab, og du har sikkert også en masse spørgsmål du gerne vil stille os. Det er du meget velkommen til at gøre ved at kontakte Thea Hass, direktør i SPEJDERNE: thea.hass@spejderne.dk eller på tlf.: +45 29 68 19 81. Hvis du har spørgsmål til casen eller ansøgningsprocessen er du ligeledes velkommen til at kontakte Emil Daniel Christensen fra Socialpsykologerne, som bistår Ungdomsøen i rekrutteringsprocessen: emil@socialpsykologerne.com eller på tlf.: +45 51 51 89 80. Hvis du har spørgsmål, som ikke kan besvares af disse to, så kan du også kontakte Nanna Dahl, bestyrelsesmedlem for Ungdomsøen: nanna.dahl@ungdomsoen.dk eller på tlf.: 93 84 86 82