Vild med vildere science? Prøv SciencePiraters nye aktivitetskasse

|

Kategorier

Foreningen Spejderne
|

En gruppe frivillige SciencePirater har udviklet en aktivitetskasse, og den er for dig, der gerne vil prøve avancerede og krævende aktiviteter og forsøg med science. Bestil din kasse med mekanik, elektronik, fysik og meget mere i dag.

Med et stort plop flyver et låg til tops. Et andet sted er et stort cykelhjul på træstativ i fulde omdrejninger, hvor vand i små kopper på hjulet drejer rundt. Disse to aktiviteter er eksempler på to ting fra SciencePiraters nye aktivitetskasse, der er for dig og dine spejdere, der gerne vil prøve udfordrende og lærerige naturvidenskabelige aktiviteter.

I kassen har vi pakket materialer, som kan være svære at skaffe til et spejdermøde eller en tur. Det kunne være til at fremkalde billeder med UV-Lys, lave en skudsalve og få en karbidflaske til at brænde. Det hele er pakket, så du kan lave aktiviteter og forsøg, som du sikkert ikke har prøvet for med dine spejdere. Alt du skal gøre er at gå i gang.

Aktivitetskassen indeholder desuden et hæfte, der er fyldt med trin-for-trin guides til 22 aktiviteter, der kan udføres med materialerne, men du skal selvfølgelig endelig sætte spejderne fri og lade dem prøve sig frem. Hæftet sikrer, at du stadig har den bedste baggrundsviden og sikkerhedsfyldte guide til de lidt vildere aktiviteter. Aktiviteterne spænder bredt inden for kategorierne kemi, fysik, mekanik og elektronik.

Bestil kassen på 55Nord

Rent praktisk bestiller du aktivitetskassen på 55Nord.dk, og du kan bestille en kasse pr. gruppe. Kassen kan du låne i to måneder, og det er nemt at returnere den, når I har prøvet aktiviteterne, så andre spejdergruppe også kan få glæde af de fede eksperimenter og byggerier. Der er 48 kasser på webshoppen.

Hvis du ikke kan få nok efter at have prøve aktivitetskassen, kan du besøge spejderne.dk/sciencepirater, hvor du kan finde yderligere aktivitetsideer, der baserer sig på kassens aktiviteter. Her kan du også finde SciencePiraters andre nysgerrighedsfremmende aktivitetsmaterialer, hvis du ikke har prøvet dem med dine spejdere endnu.

Du kan også finde et direkte link til aktivitetskassen her