Sæt kryds i kalenderen: Datoerne for Spejdernes Lejr 2026 er klar

|

Kategorier

Spejdernes Lejr

Datoerne for den fjerde udgave af Spejdernes Lejr er lagt fast. Sæt kryds i kalenderen fra lørdag d. 18. til søndag d. 26. juli 2026, hvor Hedeland Naturpark danner rammen om Nordens største spejderlejr for 35.000 spejdere fra hele verden.

Selvom Spejdernes Lejr 2026 stadig ligger to år ude i fremtiden, er datoerne for lejren nu klar til at blive skrevet i kalenderne rundt om i spejderhytterne. Fra lørdag den 18. juli til søndag den 26. juli mødes 35.000 spejdere fra Danmark og resten af verden til spejderlejr i Hedeland Naturpark ved Roskilde.

Fastsættelsen af datoerne kommer efter, at lejrledelsen har holdt første møde og dermed for alvorlig har markeret begyndelsen på planlægningen af den fjerde udgave af Spejdernes Lejr i 2026.

”Spejdernes Lejr er et helt særligt fællesskab af 35.000 spejdere. Jeg håber, at vi med offentliggørelsen af datoerne får spejdere over hele landet til at glæde sig og sætte kryds i deres kalender”, siger Marie Torp Christensen, der er den ene af de to lejrchefer for Spejdernes Lejr 2026. Cecilie Viborg Nielsen, den anden lejrchef, uddyber;

”Vores fantastiske frivillige er allerede godt i gang med at planlægge lejren, og vi glæder os allerede til at byde spejdere, naboer og interesserede velkommen på Nordens største spejderlejr i Hedeland Naturparks flotte omgivelser.”

Billedet er fra Spejdernes Lejr 2022, der ligeledes blev afholdt i Hedeland Natupark. Foto: Elena Sofie Møberg

Vil du være med til at skabe Spejdernes Lejr?

Vidste du, at Spejdernes Lejr bliver planlagt og udført af flere tusinde frivillige? Allerede nu er de første i gang med at lægge rammerne for lejren.

Har du lyst til at være med en del af holdet, kan du allerede nu række ud og høre mere. Mens vi venter på joboversigten for frivillige, kan du kontakte frivillig@sl2026.dk for at høre mere.

Læs mere om Spejdernes Lejr 2026 her

Foto: Frederik Kehlet