Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr og den største lejr for børn og unge i Norden

Bag Spejdernes Lejr står Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig, som også står bag Foreningen SPEJDERNE.

Spejdernes Lejr bidrager til at realisere SPEJDERNE’s mission om at gøre børn og unge beredt til livet gennem fællesskab, friluftsliv og udfordringer og vise vores omgivelser, hvordan det er at være spejder i dag.

Næste udgave af Spejdernes Lejr bliver afholdt i 2022.

Gennemførelsen af Spejdernes Lejr bygger primært på frivillige kræfter og understøttes af et sekretariat.

Til hver lejr udpeges to frivillige lejrchefer, som har ansvaret for planlægning, gennemførsel og afslutning af lejren. Lejrcheferne er udpeget af og referer til styregruppen for Spejdernes Lejr. I modsætning til lejrcheferne er styregruppen ikke kun ansvarlig for én lejr, men arbejder på tværs af flere lejre. Styregruppen er nedsat af og referer til bestyrelsen for Foreningen SPEJDERNE.

Styregruppen består af Grete Bækgaard Thomsen og Søren Hesseldahl, der udgør formandskabet samt Elise Mølleskov, Claus Rantzau, Niels Dam og Jan Tolstrup.

Du kan læse mere om lejrcheferne HER

Spejdernes Lejr bliver gennemført efter en rammeaftale, der er indgået mellem de fem spejderkorps og bestyrelsen for Foreningen SPEJDERNE:

 

 

Foto (header): William B. Rønnebek