Bliv praktikant hos Ungdomsøen

|

Kategorier

Foreningen Spejderne

Praktikanter til Ungdomsøen foråret 2019 

Spejderne og Ungdomsøen søger et praktikant-team, der kan være med i udviklingen og åbningen af Ungdomsøen. Vi har Danmarks mest ambitiøse platform til udvikling af unge – Ungdomsøen i Øresund – og vi søger praktikanter, der brænder for at være med til at gøre drømmene til virkelighed. Ungdomsøen gennemgår netop nu en større renovering, og i foråret er de fysiske rammer klar til at blive indtaget af unge fra hele landet, og derfor skal der naturligvis også unge med helt ind omkring sekretariatet.  

Som praktikant på Ungdomsøen vil du opleve: 

  • At du i høj grad kan være med til at præge og forme dine arbejdsopgaver, så det bliver relevant for både dig og Ungdomsøen 
  • Du får konkret projektledelseserfaring fra idéudvikling til evaluering 
  • Du bliver en del af et team af engagerede ansatte og frivillige, der brænder for at udvikle ungdommen 
  • En unik mulighed for at udvide dit professionelle netværk 

Ungdomsøen søger 4 praktikanter. Hvis du klikker ind på hver enkelt, vil du kunne finde en mere dybdegående beskrivelse af hver af opgaverne, særlige forhold for den enkelte praktikstilling samt en beskrivelse af hvordan du skal ansøge. 

  1. Involvering af unge (Young Mobilizers og Explorer Islands) 
  2. Partnerskaber og booking 
  3. Events og arrangementer
  4. Kommunikation og visuel formidling

En del af et team 

Når du kommer i praktik ved Spejderne bliver du en del af en arbejdsplads hvor der er frihed under ansvar. Vi forventer at du er selvstændig nok til at kunne løbe med egne opgaver, men også at du kan indgå i et team, hvor vi hjælper hinanden.  

Der vil altid være nogle du kan sparre om opgaverne med, og du vil være ligeværdig sparring for andre til deres projekter.  

Du bliver en del af et praktikant-team, hvor der vil være en mængde fællesopgaver, og et rum til at sparre med andre studerende.  

Fælles for alle praktikstillingerne 

Praktikperioden er fra starten af februar til slutningen af juni. Arbejdstid og praktiklængde vil være tilpasset dit studie. 

Du vil få tildelt en praktikvejleder hos Spejderne, som afholder regelmæssige samtaler med dig om mål, trivsel og opgaver.  

Du vil blive en del af vores gratis frokostordning. 

Praktikken er ulønnet, men udgifter til forplejning, IT-udstyr mv. dækkes af Spejderne. 

Praktikpladsen og foreningen Spejdernes kontor er på Arsenalvej 10, 1436 København K, hvor kontoret deles med De Grønne Pigespejdere og Det Danske Spejderkorps.  

Ansøgningsproces og frist 

Send en motiveret ansøgning til kontaktpersonen ved det konkrete opslag. Søger du flere stillinger så skriv dette i din mail.   ANSØGNINGSFRIST: 6. januar 2018

Yderligere information: 

Du kan læse mere om Spejderne og Ungdomsøen www.spejderne.dk eller høre mere ved at kontakte Kasper Rolle på telefon: 31534240 eller mail: kasper.rolle@spejderne.dk  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.