Vores aktivitetsmateriale til dine ugemøder eller turer:

  • Eksperimentguides (lommebøger) til de yngste spejdere på 6-10 år
  • Aktivitetshæfte – 18 science aktiviteter til dine ugemøder 
  • Mærker til alle grene + mærkeguide til lederne
  • Aktivitetskasse med vildere aktiviteter for børn og unge på 10 år og opefter

På kursus i SciencePirater:

  • Tag på SciencePirater kursus på Linien Ud, Klan- og Lederevent, Nyborg Strand og mange flere steder. Hold øje med kursuskalendere hos korpsene for præcise afholdelser.
  • Få besøg af os til kursus for lederne i din gruppe eller distrikt/division/region på en aften eller weekenddag. Vi kommer med ca. 2 timers inspiration, mulighed for at prøve aktiviteter af og få noget med hjem i hænderne. Skriv projektleder, Martin Lennard Eriksen, mle@dds.dk for at høre mere og forespørge 

Sådan bruger du vores aktivitetsmateriale

Der er mange måder, du kan bruge vores materialer på. Du kan tage hele forløb eller hive enkelte aktiviteter ud og samle det med andre aktivitetsforløb

  • Eksperimentguides (lommebøger) har vi både en til de 6-8-årige spejdere, som du kan læse mere om her, og en til de 8-10-årige spejdere, som du kan dykke mere ned i her. Prøv at udføre enkelte aktiviteter fra bøgerne på ugemøder eller i løbet af en weekendtur. 
  • Aktivitetshæftet kan du downloade her, og det er fyldt med en masse aktiviteter for dine ældste spejdere fra 10 år og opefter. Du kan vælge forskellige aktiviteter ud efter et tema eller enkeltvis.  
  • Mærkerne kan du læse uddybende om her, og de er inddelt i grene, så der i alt er fire mærker. Til hvert mærke har vi lavet mærkeforløb, der kan tages henover omkring fire møder eller på en weekend. Guide til brug kan du downloade på linket, og du kan købe mærkerne på SpejderSport.dk eller Eventursport.dk.
  • Aktivitetskassen er for jer, der har prøvet de andre aktiviteter, og som gerne vil noget vildere science! I kassen finder du et aktivitetshæfte med 22 aktiviteter og ingredienser til de mere udfordrende aktiviteter. Du kan bruge enkelte aktiviteter for sig eller kombinere det med vores andre materialer. Skriv til projektleder, Martin Lennard Eriksen, mle@dds.dk for at høre, om der er en kasse ledig og hvordan du får fat i den.

Hvis du vil se vores aktivitetsmaterialer og blive endnu mere inspireret, kan du besøge undersiden, der har oversigt over alle vores materialer her.

Kender du en god science-aktivitet?

Har du den gode idé til en SciencePirater-aktivitet? Tøv ikke med at udfylde dette word-dokument (link) og sende det til projektleder Martin Eriksen på mle@dds.dk!