Spejderne på Folkemødet

Hvert år deltager Spejderne på Folkemødet for at sætte børn og unge på dagsordenen.

Er du mellem 15-18 år, og vil du være medie- eller talsperson på Folkemødet i 2018? Så læs mere her.

#spejderne på #fm17

På Folkemødet i 2017 satte Spejderne fokus på den kommende spejderlejr i Sønderborg og projektet Explorer Islands. Ligesom de forrige år var der også godt gang i #spejderdysten, hvor politikere og meningsdannere kunne prøve spejdermetoden på egen krop.

Og så mødte vi naturligvis politikere og andre organisationer til snakke om, hvordan vi bedst gør børn og unge beredt til livet.

Vil du dykke mere ned i Spejdernes deltagelse på Folkemødet 2017, så tjek denne side med tilbageblik fra #fm17.

Herunder kan du se en video fra #fm17, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen giver spejderbevægelsen et par pæne ord med på vejen.

Lars Løkke Rasmussen slår fast: Spejderne er den bedste lederu…

Lars Løkke Rasmussen slår fast: #Spejder er den bedste lederuddannelse.Vi fangede statsministeren efter hans tale på Folkemødet, og spurgte, på vegne af 70.000 spejdere i Danmark, hvilke kompetencer han har taget med sig i sit politiske arbejde. Svaret kom prompte: "Dem alle sammen". Se her, hvorfor statsministeren mener spejderarbejdet er så vigtigt.#FMDK #Fællesskab #BedsteLederuddannelseInterview: Kristina Havbo KongsgaardFotografering og redigering: Jens ThyboGrafik og tekst: Emil Kildeby Nielsen

Opslået af Spejderne på 18. juni 2017